onsdag 8 augusti 2012

Kändisars rättigheter

Häromdagen gick ett gäng Kändisar ut i kvällspressen och krävde att få supa på sjön. Ulf Brunnbegg tyckte att han ju måste få ta en starköl i båten.

Det finns egentligen ingen skillnad mellan sjötrafik och vägtrafik i de här avseendena, så hans resonemang är exakt detsamma som för motsvarande rattfylla.

Det är som när treåringen här hemma skriker och gråter och slåss för att storasyster inte bara ger henne dockan. "Men jag VILL!".

Ja, du Uffe. Jag måste väl få ta mig ett par starköl i bilen om det är varmt. Helst på gatan där just dina barnbarn leker.

Dra åt helvete.

posted from Bloggeroid

6 kommentarer:

 1. Och vad gör Sonja Alde'n? Jo hon skriver under uppropet (som enda kvinna) och sen går hon ut i media och säger att hon "skrev på utan att läsa igenom innan".
  DET är idiotiskt.

  Kim

  SvaraRadera
 2. Meh, vafan?!
  Så kan man väl ändå inte göra. Så sällsynt puckat!

  Kunde hon inte ha kollat först åtminstone vem mer som skrivit på, och sedan blivit skeptisk när ärkereaktionären från Lidingö, Uffe Brunnberg, redan skrivit på?

  Ja, han var bra som Vanheden, för att inte tala om hans insats i Fyra Nyanser av Brunt, men som människa är han en skamfläck.

  SvaraRadera
 3. Och Peter Magnusson som är dömd för sjöfylleri skrev glatt på. Pinsamt är det. Grymt pinsamt.

  Kim

  SvaraRadera
 4. Snart får vi en lobbygrupp för pedofiler, som hävdar barns rätt till sex (sådan finns i USA), rattfylleristers krav på att få köra hem från krogen, och därefter följer gemene mans krav på total anarki, där den starkaste tar vad han vill ha.

  Djävla sopor.

  SvaraRadera
 5. 1) Håller med dig!

  2) Ska nu skratta mig till sömns åt faktan Kim bistod med. Åh vilka ägg!

  SvaraRadera
 6. Skratta sig till sömns är det bästa.

  Sov gott!

  SvaraRadera