måndag 23 augusti 2010

Ta debatten med DHR?

Ta debatten med De Hjärndödas Riksförbund?
Apropå ett intressant inlägg hos Uffe, skulle jag vilja förtydliga en smula:

Gudrun, du vill "ta debatten" med DHR: GE FAN I DET!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ofta när jag hör folk tala om att vi borde "Ta Debatten" känns det som att det inte handlar om att lösa problemet med att de tvivelaktiga typerna får aningen för mycket röster för att vi ska känna oss trygga, utan för att befästa de röster de redan har. Alla tester och all logik visar egentligen bara två saker:
1. De som redan röstar på SD är för dumma för att förstå en debatt, logik, argument, statistik, allmän fakta, sunt förnuft, vanlig medmänsklighet, sina egna tillkortakommanden och en miljard andra saker. Tyvärr inser vissa att det förbannat lätt att rösta. *
2. Apskaften går framåt av all uppmärksamhet, även "dålig"**, särskilt om Jimmy kan framstå som martyr.

Alltså: Ge fan i att ge dem mer uppmärksamhet. De vanliga medlen för att nå röster och krossa motståndaren som har gällt i politiken i olika former, nämligen att argumentera, är döfött på folk som inte begriper det. Du kan inte vinnna mot någon som bara säger "Alla muslimer är skurkar!" om och om igen. Det går inte. Men du kan se till att ingen hör honom säga det, genom att GE FAN I ATT TA DEBATTEN MED APSKAFTEN!!!!!!!



* Det är en lösning: Gör det lite krångligare att rösta. Ha färre människor där som visar och förklarar och kräv att den som vill stoppa lappen i lådan kan gå upprätt och har en näsa som sticker längre ut än ögonbrynen.

** ja, även den dåliga är ju bra för dem.

4 kommentarer:

  1. Precis. Onödigt och meningslöst.

    SvaraRadera
  2. Fan vad tydlig du var då...

    SvaraRadera
  3. En blogg "För oss som...", "Eller andra som bara är dumma!" En pricksäker beskrivning. Efter denna kommentar kommer jag givetvis att lämna domänen eftersom jag inte uppskattar innehållet eller uppfyller kravet för att vistas här.

    SvaraRadera