måndag 30 augusti 2010

Möten med spännande männsikor...

... på IKEA.

Vid bordet bredvid satt en rejält överviktig man med sin hona. Han var någonstans mellan trettio och förtio. Han hade inte så mycket tätare hår än jag, som valt att raka av mig allt mitt, men hans var axellångt. Och ganska äckligt. Och så kunde han inte stänga munnen när han åt. Vad är det som får sådana djävla troll att sätta foten utanför dörren? Klipp dig, tvätta dig, ta bort det glesa fjunet som täcker ditt ansikte som vore skit du gnuggat dit, och för helvete, stäng munnen när du äter!
Du får ha vilken stil du vill, väga vad du vill (eller förmår) och du får vara skitdum, men går du utanför dörren, snälla respektera det faktum att det finns andra där, och håll dig över gränsen för vad som får andra att tappa aptiten. Som om maten på IKEA inte var äcklig nog, liksom.

Och den andra då? Grabben i 25-årsåldern med shorts av den typ jag sett folk bada i hela sommare. Och flip-flop-tofflor. Och t-tröja, såklart. Eller, inte såklart. Han såg ut att vara typen som gärna skulle åkt till IKEA med buken hängande bar över byxlinningen. Och för säkerhets skull särade han på benen, vid knäna, för att komma åt att klia sig rejält bakom pungen, som vi kan anta att lössen ätit upp. Fräscht. I matsalen.

Tack som fan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar