tisdag 11 september 2012

Orkar inte hyckla

Avslutningsfika med glass. Jag vill inte ha billig glass. Jag håller igen på kalorier och det är inte ens gott. Jag gillar inte killen som slutar. Barnen väntar på dagis.

Då går jag hem.

posted from Bloggeroid

5 kommentarer:

 1. Nää det förstår jag. Alldeles för mkt hyckleri.
  Hyckla ska bli mitt nya ord, liksom ordet schism-det är ett ord jag gillar./Rickle

  SvaraRadera
 2. Tack Rickle.
  Glad att kunna stå till tjänst.

  Det är bara synd att schism låter så dumt på min dialekt. Det blir liksom mer en harkling.

  SvaraRadera
 3. En stor fördel med barn i förskoleåldern är att de är utmärkta att skylla på när man VillVaraNånAnnanstans. "Hämtning" är ett ord de flesta har respekt för. Särskilt i en tid när HämtaTidigt är den heliga graalen av föräldraskap.

  Lägg sen till ett: "Vi tänkte handla lite onsdagsmys från saluhallen på vägen hem." så blir du omslagspappa på Mama fortare än du kan säga: "Vi äter inte socker hemma hos oss men Hepzibah och Ziggurath bara ÄLSKAR kalamata-oliver."

  (Obs, att det är viktigt att nämna sort. Om folk misstänker att barnen får vanliga piementofyllda, gröna oliver ringer de soc.)

  SvaraRadera
 4. Dubbelröv på den, Jessica.
  Fast, jag skyllde inte på något. Jag bara smet.

  SvaraRadera
 5. Ha, ha...jag har inga barn att skylla på utan skyller på lönen. Jag brukar kläcka ur mig: "...no me pagan lo suficiente como para aguantar mis compañeros del trabajo fuera del horario del trabajo" ("...de betalar mig inte tillräckligt mycket för att stå ut med mina arbetskamrater efter arbetstid"). Sedan garvar jag bara och folk här garvar i och med att de tror att man skämtar. Sedan dyker jag aldrig upp på julmiddagar, afterwork etc. Men jag blir alltid förlåten för de tycker antagligen att jag vet ju inte vad jag säger i och med att jag är utlänning...

  SvaraRadera