måndag 3 september 2012

Awkward silence deluxe

Jag mötte Exet i kön (hårt k, inte Tje) på konsum. Det blev tyst tills jag kom på att prata om det uteblivna deltagandet i tjejmilen.

Inte ovänligt eller osympatiskt tyst. Bara ett konversionellt vacuum.

Kanske borde jag berättat om nattens dröm, där hennes nya visade mig runt i sin gigantiska östermslmsvåning, i hörnet av Hyde Park, och lånade mig ett par fula byxor.

Det var tack och lov en kort kö.

posted from Bloggeroid

7 kommentarer:

 1. Märkligt det där med ex ändå.
  Att någon man älskat (?), levt med, kanske har barn med. sett alla fula OCH underbara sidor hos osv osv, faktiskt kan bli just ett ex. Lite av ett neutrum liksom.

  Hajjaru?

  Kim

  SvaraRadera
 2. Ja, det är precis så.

  Det är också intressant hur man kan leva ihop länge, och egentligen inte ha något annat gemensamt än precis det att man lever ihop. När man inte har mer gemensamt än vardagen, vad har man då? Ett år efter separationen har man verkligen inget att prata om utom de gemensamma barnen och även det är svårt, eftersom det är lite känsligt.

  SvaraRadera
 3. Kan man vara lycklig fast (trots) att man bara har vardagslivet ihop?
  Trots att det blivit så att det är allt man har ihop?

  Det funderar jag mycket över.

  Kim

  SvaraRadera
 4. Det beror ju på vad man tycker är viktigt här i livet. Är det trygghet eller passion eller äventyr eller vänskap, eller vardag? Är det tillfälligt för att barnen är pytte, eller är det det det är?

  Tror jag.

  Och sedan är det
  "...fast man..."
  ELLER
  "...trots att man..."

  SvaraRadera
 5. Ja fy faan vad svårt.

  Jag är gift sedan 7 år och är jättekär. I en annan. Sedan 2 år tillbaka. Han är i sin tur oxå gift och nu blir jag privat igen fast jag hoppas det är ok för du känns vettig och vi känner inte varandra och på nåt sätt kom det här ut nu och jag vet inte alls vad du har för syn på otrohet osv.
  Och så var det sagt. Det som ingen vet.

  Ja fy faan. Men så är det.
  Aporopå vardag.

  Kim

  SvaraRadera
 6. Ja du, det där är inget jag avundas dig. Inte ens lite grann.

  Av en rad olika anledningar är det något jag helst inte diskuterar i bloggen, men vill du veta vad jag tycker kan du maila mig.
  tehataren at gmail punkt com.

  SvaraRadera
 7. Du, jag tror jag gör det faktiskt. Tack.

  Kim

  SvaraRadera