torsdag 7 april 2011

Puckade Brudjäveln och Fina Lunchkollegan

Puckade Bruddjäveln har varit på tapeten förr. Hon jobbar ganska nära Fina Lunchkollegan, som jag också berättat om förr. Fina Lunchkollegan kommer från ett spännande fjärran land och har mycket intressant att berätta och reflekterar över många saker. Puckade Bruddjäveln har bara Rätt, liksom. Alltid. Och säger "Ja, se karlar" och är helt enkelt... en puckad bruddjävel.

Jag och Fina Lunchkollegan (FLK) brukar stämma möte och sedan luncha ihop. Ibland kommer PBD med henne. Då blir samtalen mindre intressanta. Hon är ju så dum. Idag möttes vi, och hade precis satt oss, när PBD kom och satte sig hos oss, efter att vi avtalat om att mötas så att vi skulle slippa Gubbarna som ingen av oss gillar. Så PBL och en annan tjej satte sig hos oss, och samtalen blev genast tråkiga. FLK reste sig ganska snabbt och gick och diskade, och jag följde efter, och bredvid vasken viskade hon diskret "Next time, let's avoid not only the Gubbar, but also the Wives", och jag höll med.

Så berättade FLK om vilken djävla Bitch PBL är i sin yrkesroll, och hur hon gjort livet till en pina för FLK. Hur hon är elak och dum.

Nu ska vi, i fortsättningen, hitta en annan tid att luncha, så vi slipper det där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar