fredag 9 juli 2010

Vad har Littorin gjort?

Som någon (läs: Huskatt) påpekade i kommentarerna har det visst handlat om, typ, något brott. Som om ministern vore grovt kriminell, med kopplingar till mc-gängen.

Det handlar om en rättstvist om ett underhåll till exfrun, som Aftonbladet blåst upp som vore han Al Capone.

Det har också handlat om eventuella sjukhusvistelser och dessutom om helt annat. Framför allt har det handlat om allt annat än det han faktiskt gjort, som är ha åsikter och pussla ihop lagar om arbetsmarknad, och att instruera en handfull myndigheter om hur man ska få folk att jobba.

Många menar att Littorin gjort detta bra. Många andra menar att han gjort det dåligt. Anmärkningsvärt många läsare av kvällspressen vet inte vad han jobbat med och att det är hans fel att de nu inte får akassa fast de inte har jobb.

Littorin kanske är ett kräk som inte skött sina åtaganden ordentligt på det privata planet men det hör inte hit.

Notera att Aftonbladet gärna kallar en parkeringsbot för Allvarligt Brott om de får chansen.

3 kommentarer:

  1. Tackar!
    Och som både du och jag vet...jo, jag läser ju Aftonbladet. Dock inte i pappersvariant, om nu det är någon ursäkt :)
    För övrigt blir det för mycket fokus på personernas personlighet (lite som USA typ) och det är ju ganska galet. För ärligt så skiter ju jag i om han knullar runt som en kanin, så länge han sköter sitt jobb. (eller vad han nu lyckats göra för att bli av med frugan, det är det mest roliga skälet jag kan tänka mig, så det väljer jag. Bara rent grälande låter för trist.)

    SvaraRadera
  2. Absolut, parkeringsböter, sexköp och så vidare...

    SvaraRadera
  3. Ja, sexköp ja...

    Idag har det ju kommit ny information, och Aftonbladet hävdar att de, med utpressning om att avslöja hans sexköp, tvingat honom att avgå.

    En minister som gör sig skyldig till den typen av grova brott ska inte sitta kvar och stifta lagar. Absolut.

    Om Aftonbladet har rätt är det ju för all del verkligen, även på ett politiskt plan, en sällsynt vidrig minister, men det återstår väl att se om det ligger någon substans i påståendet, eller om de bara hittat på detta också.

    SvaraRadera