måndag 12 juli 2010

Kommentarer

Min fru har i flera år haft en ganska välbesökt blogg. Det som renderade mest kommentarer var när hon funderade över vilken barnvagn vi skulle köpa. Svärfar köpte fjolårets visningsex, så alla som tyckte man skulle uttrycka sin personlighet med vagnens färg fick tji. När hon skrev politiska inlägg var det aldrig någon som kommenterade.

Jag är lite nöjd med att antalet kommentarer tycks följa seriositeten i inläggen här. Littorin får liksom fler kommentarer än inläggen om... ja. Vad det nu kan vara.

Tack hörrni.

< flamebait > *Och förresten, alla som säger emot mig har fel. Bara så ni vet. Eventuellt är ni också dumma, om ni säger emot mig så att det verkar som om jag har fel. < /flamebait >* Flamebait

4 kommentarer:

 1. Vad är det för blogg då? Va? Ut med adressen!

  SvaraRadera
 2. Låter bekant. Skrev ett fjantigt inlägg om sko-löp och jösses...men nu är ju det mesta i min blogg fjantigt, men det där sko-grunkan var ovanligt fjantig och..äh, du fattar.
  Personligen tycker jag det är skönt att drutta in här hos dig och få äran av att tänka till ett varv extra över lite blandade ämnen.
  Jag är inte dum...jag har bara otur när jag tänker...:D

  SvaraRadera
 3. Nej jag håller med. Det är aldrig nån som vågar säga emot när man är allvarlig. Men när det tramsas däremot, då duger det.

  SvaraRadera