söndag 21 november 2010

citron, minsann?

Jaså, det ska innehålla "en citron"? Menas med detta En hackad citron med skal och bekämpningsmedel? En hackad citron utan skal? En hel citron, rakt ur påsen i en stor klump? (Knappst till köttbullar) Skalet av en citron? Saften från en citron?

Hur djävla svårt är det att skriva ett recept? Kom igen djävla apskaft!

5 kommentarer:

  1. Måste va den ultimata hämnden på receptförfattaren att helt sonika skita I att ha I citron..? Kan han/hon inte skriva rätt så behöver du ju inte laga rätt. Alltså, på rätt sätt. Laga rätten på rätt sätt. Sättet du utför lagandet av rätten, rättens rätta tillagningssätt, är ju beroende av receptförfattarens sätt att I skrift få rätten rätt ....go natt!

    SvaraRadera
  2. Ujujuj vad jag får bita mig i fingrarna för att inte skriva något riktigt spydigt här! Haha...

    SvaraRadera
  3. Ja, men Tobias, skriv gärna något spydigt. Eller är du RÄDD FÖR REPLIKEN, VA, VA?! VA?!

    hehe

    SvaraRadera
  4. Hur djävla svårt är det att följa ett recept? Jag menar, vilket eller vilka av alternativen du radade upp tycker du själv verkar vettigt/vettiga? Något eller några av dem du inte tycker verkar vettigt/vettiga? Jag lagar mat efter recept max en gång per år, och tillochmed jag hade kunnat räkna ut det...

    Spydigt nog? ;-)
    Puss och kram,
    Tobias

    SvaraRadera
  5. Ja, det var spydigt nog, men fel.

    Det var faktiskt så att flera av alternativen, dock inte alla, var mycket rimliga.

    Rivet skal är vanligt. Det vore inte alls otänkbart med en hackad citron i maten heller, faktiskt.

    SvaraRadera