torsdag 25 november 2010

Projektledare helt utan känsla för teknik

Jag har en projektledare som helt saknar känsla för teknik. Hon kör PowerPoint, hon pratar om Business Processer (Ja, särskrivet) och dokument och en massa sån skit. Men tekniken hon ska leda skapandet av har hon inte en susning om. Och hon förstår inte när vi förklarar, för hon tycker inte hon behöver kunna det. För det ska ju vi kunna. Men...

När det är hon som ställer frågorna till tredjepartsleverantörer och hon inte reder ut de mest grundläggande begreppen, då blir inte heller svaren vi absolut måste ha av någon kvalitet värd namnet.

Och då kan vi inte arbeta.

Hur vore det om hon faktiskt lyssnade på vad vi sa, när vi försökte förklara för henne vad hon ska fråga, eller lät oss ställa frågorna?

Jag blir sååååååååååååååååååååå tröööööööööööööööööööööööööööööööööööött...

2 kommentarer:

 1. Jag är säkert den enda (lite dum sådär) men jag har så svårt för yrkestitlar å -termer på engelska (om man nu inte arbetar globalt å så).

  Väldigt sällan vet folk vad titlarna innebär o har för betydelse. Ger mig fan på att en del av de som sitter på just en sån titel själva inte har en aning om vad för ett jobb de faktiskt har. Men d låter fint. Tycker de. Inte jag.

  Å...särskrivningar är en styggelse.

  SvaraRadera
 2. nej nej.
  Vi är alla överens. Eller, alla som räknas är överens.

  SvaraRadera