fredag 26 november 2010

Ligga på första daten

Nyligen diskuterade Djävla Jenny ifall man fick ligga på första daten om man var feminist, och varför.
inlägg 1
inlägg 2

Idag berättar metro att tre av fem (eller, sex av tio, som de sa, vilket ju blir lite roligare) tycker det är ok. Den feministiska aspekten tror jag inte nämndes.

6 kommentarer:

 1. Jag gissar på att det är kvinnors liggande som snackas om.
  tjaaa...vill man att andra tjejer ska snacka skit om dig, då tycker jag allt man kan jöka runt som en kåt kanin.

  Kvinnor snackar skit om andra jämt. Lag på det.
  Trist, men sant.

  SvaraRadera
 2. Min gissning är att det snarare är feministiskt att ligga på första dejten och inte hålla på sig.

  Ligga på första dejten signalerar: "Jag skiter i om det blir något av det här fårhållandet, jag följer min sexlust för kvinnor vill minsann ligga lika mycket som killar och varför skulle jag som kvinna INTE vilja ligga på första dejten? Vad är det för jävla fördomar?"

  Medan kvinnor som vill vänta tills man känner varandra snarare signalerar "Jag är ute efter tvåsamheten, vill vara med någon, känner mig halv utan att ha någon som jag kan LITA på finns där när jag behöver honom. Nä, vill man bli gift måste man gå efter Reglerna!"

  (Själv har jag aldrig kallat mig feminist.)

  SvaraRadera
 3. Feminist - javisst! Och jag ligger bara när jag vill. En gång i tiden råkade det vara väldigt ofta första kvällen. Jag har vänner som har legat med fler än de minns, för att de har velat. Både tjejer och killar. Jag uppmuntrar alla att göra det som får dem att må bra så länge det inte får någon annan att lida. Har aldrig pratat skit om någon för det (bryter jag alltså mot lagen?). Däremot har jag märkt att de som har varit värst på att snacka ner andra tjejer genom åren har varit folk med låg självkänsla - oavsett könstillhörighet. När jag pluggade var till och med snubbarna värst.

  SvaraRadera
 4. Huskatt - Värdelösa brudar du känner. Skaffa bättre bekantskapskrets.

  Personligen förstår jag inte hur man öht orkar ha en massa åsikter om liggande. Alls.

  SvaraRadera
 5. Tulla, jag håller med: Huskatt, skaffa nya kompisar.

  Jag har en åsikt om folks liggande på första daten.

  Jag tycker det är djävligt tragiskt att det finns en massa folk som låter bli, fast de både kan och vill, för att de är oroliga för att folk inte ska tycka att de är fina flickor.

  Och så tycker jag det är djävligt tragiskt med flickor som känner sig tvugna, fast de inte vill.

  Eller, det blev ju två. Lustigt nog hör man aldrig om grabbar som är rädd att någon ska ha åsikter om att de ligger eller låter bli.

  SvaraRadera
 6. Nu fick ni det att låta som om jag ligger på första daten...det kan ju mycket väl vara så, att det är jag som snackar skit..hahaha

  SvaraRadera