onsdag 18 januari 2012

"Debatt"

Det här, och "debatten" i kommentarsfältet, framförallt mr Hats sista svar, med avslutningen "... och så talar vi inte mer om det." kan vara bland det dummaste på länge, och bekräftar alla mina fördomar om snoppbärare med intresse för organiserad lagbollsport. Det, samt med min heterosexuella läggning, är exempel på varför jag under hela mitt liv föredragit att hänga med tjejer på ridskola, framför grabbar på "Fopoll". Ledsen, mr Hat, men det var bara för dumt. Jag har ingen som helst homofobi, utan anser att all* kärlek är fin kärlek, men jag har alltid funnit det så fascinerande att de största "böghatande" Riktiga Grabbarna är så sugna på att hänga i omklädningsrum med andra svettiga män, när det finns platser där den heterosexuelle kan få vara tupp i hönsgården. *Nej, inte All- all. Inte vuxnas osunda sexuella dragning till barn, den "Kärlek" som går ut på att lemlästa djur eller Björn Ranelids förälskelse i brunkräm och hårflott.

2 kommentarer:

 1. Hela den där Jerringprisdiskussionen har visat för mig att det nog kan vara som jag misstänkt. Sport i allmänhet fördummar!

  Och har man inga argument kan man ju förall del säga att vi inte ska prata mer ...

  SvaraRadera
 2. Tack!
  Jag tror bestämt vi förstår varandra.

  På alla punkter.

  Att dela ut pris för idrottsliga prestationer, och inte hålla sig till en sport är långt bortom dömt att misslyckas. Det är så dumt att man kan gråta.

  Sport i allmänhet fördummar. Word!

  SvaraRadera