torsdag 14 maj 2009

Varför?

Det är dags att säga ifrån!
Starkt inspirerad av idoler som Tidningen Varför!, Arne Anka och andra stora tänkare, känner vi att det får vara nog.

Det får vara nog med harmoniska mammor som kryper upp i soffan med en filt och en kopp te. I båda händerna. Det får vara nog med doftljus. Det får vara nog med morgonbris och soluppgång i fluffiga gardiner i öppen altandörr mot en välordnad trädgård! Det får vara nog med sparsamt, ljust möblerade villor med rivna väggar och autentiska Karl Larsson-fasader! Det får vara nog med folk som tror att de bor i en djävla inredningstidning helt enkelt.

Vi vet hur det är hos familjer. Den som är utan skelett i garderoben kan hälla upp den första kannan te. Vi andra kan gå till kontorets BioHazard-märkta kaffeautomat, vrida på nyckeln "Kannbryggning" och tappa upp fyra små portioner högpotent tjära, tvivelaktigt betitlat "Espresso" och hoppas att vi inte tänder av före lunch.

Vi kan också, när vi kommer hem från jobbet, vada bland leksaker och dammråttor till knäna, medan vi lagar en god och närande måltid på korv och makaroner. Inte stuvade. Primörer? Dem kan du stoppa upp! Särskilt om du väljer att kalla dem "Vårens första primörer".

Skriver du för en heminredningstidning? Då har vi bara en sak att säga dig: "You're on my list!"

Så det så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar