torsdag 14 maj 2009

Sura gubbar, var kommer de ifrån?

Tidigare idag åkte jag buss. På bussen fanns också en mamma. Hon såg inte ut att vara typen som läser inredningstidningar och dricker te, utan typen som är tvungen att släpa upp en stor djävla dubbelvagn på en full buss, vika in handtaget, och sedan stå med ett skrikande barn i famnen och ett i vagnen. Jag var inte ett skit avis.

Jag var särskilt inte avis när en Sur Gubbe med det lätt förståndshandikappade utseende som bara en rutig keps med flottfläckar (hur fan blir en rutig keps fläckig?) ställde sig och började skälla ut henne för att hon tog för mycket plats. Hon hade till och med fällt in handtaget på sin vagn, och gubben som klev på senare, med rullator, fick plats.

Hur hamnar man där? Hur blir man så djävla grinig att man börja skälla på vilt främmande människor för att de har vagnen med sig på bussen? Har han alltid varit sån? Är det något han odlar för att vara säker på att grannungarna ska äta upp hans äpplen? Och kom inte och säg att det är du som byggt sverige åt oss ungdomar, för ingen med din attityd kan rimligen skapa ett positivt netto i den här världen!

Va fan, gubbdjävel, passar det inte att leva, så sluta! Vi behöver dig inte längre. Du kostar ändå bara pensionspengar som kan gå till startaegetbidrag åt oss ungdomar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar