lördag 6 juni 2009

Hata Nyktron

Har du ett Nyktro i din närhet? Läs texten nedan och bedöm om inte vårt anspråkslösa förslag känns som ett bra val.

Nykterister är personer som inte dricker alkohol. Respekt till dem för deras val. Nyktron är också personer som inte dricker alkohol. Det är inte det som är problemet med dem. Nyktron går in för att frälsa världen från alkohol genom att högt och tydligt på alla fester redogöra för att de är nykterister. Det är de inte. De är Nyktron.

Nyktrot går på den fest som festkommittén anordnat till självkostnadspris . Nyktrot har därefter ett utbrott - vilket inkluderar tårar - över att snaps till maten ingår i kuvertpriset. Det är helt enkelt orättvist att Nyktrot ska tvingas betala för de andra gästernas extra nubbe (att slå ut på trettio personer. Pengamässigt.). När Nyktrot får svaret att då får du väl för helvete stanna hemma eller anordna nästa fest själv, jävla ickefestarrangör, blir Nyktrot surt.

Nyktrot förkunnar högt och tydligt att hon är gravid och därmed inte tänker sjunga med i den snapsvisa som innehåller ordet abort. Intresseklubben antecknar artigt.

Nyktrot visar sina trosor "av misstag" (men har inte alkoholintag att skylla på) och tvingar därmed resten av församlingen - inklusive nykteristerna - att bedöva sina sinnen med starksprit för att tvätta bort synen.

Ett Nyktro beklagar sig högljutt, länge samt mailledes i en vecka efter festen över att det inte erbjuds mer fantasifulla alkoholfria alternativ än Cola, Sprite, Lättöl och vatten. Till stor skillnad mot mångfalden alkoholhaltiga alternativ som består av Pripps Blå till maten samt snaps av modell HB.

Ett Nyktro saknar självklart körkort och kan inte användas som chaufför.

Nyktron gör hederliga nykterister till alkoholister i ren protest. Nyktron är en skam för mänskligheten och borde deporteras. Hägna in Öland med taggtråd, insituera landets alla Nyktron där och spräng bron. I all sin enkelhet ett strålande förslag.

Med önskan om snabbt tillfrisknande och en bättre värld
Signing out
Lene T.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar