måndag 20 februari 2012

Hur djävla dum i huvudet...

Alldeles för bright och social begåvad. Och snygg
... måste man vara innan man får lov att bli ett auktoriserat troll på försäkringskassan? Precis hur djävla många gånger måste man ha tappats i golvet som liten för att få tillträde till de dammiga katakomber där linne-kärringar äter torrt fikabröt och diskuterar Kay Pollaks böcker? Hur satans...


Är föräldraledighet anledningen till min ansökan om föräldraledighet? Ja, jag måste faktiskt svara på det.

Vilka veckodagar var det de datum du begär ersättning för? Hallå? Det finns liksom en app för det. Och det har det funnits i ungefär 1500 år. I Europa. Ett par tusen år till på de mer civiliserade ställena. Var försäkringskassans uppkomst skälet till att Mayaindianerna helt enkelt bara gav upp sin almanacka då? De kände det liksom att det inte var lönt att tänka ut det, eftersom något djävla mongo ändå skulle sitta och ifrågasätta det. Som om hon visste vad en måndag var.

Hur många begär föräldraledighet från försäkringskassan, för att sedan begära pengar för bara delar av tiden? Då låter man väl för helvete bara bli att begära föräldraledigheten från början?

Försäkringskassans anställda är en djävla cancersvulst på samhällskroppen! Det vore billigare att sparka varenda djävel på hela anläggningen och bara ge alla de pengar de vill ha. 98% av allt fusk är ju ändå bara folk som inte lyckats få de satans ärkepuckona att begripa att de varit sjuka eller hemma med barn.

HUR DJÄVLA SVÅRT KAN DET VARA?

fy FAN va arg jag blir på sån dumhet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar