lördag 23 oktober 2010

Jag kallar den "Hösten"




Mitt verk är en stämningsbild över Sverige i Oktober. Människans förgänglighet, det hårda livet, allt eländes elände och min syn på tedrickares gullegull med hösten.

Blir du suger på te? Kan du höra prasslet från en bok på 10-i-top? Hör du veden spraka? Har du en filt? Raggsockor? Är du mysigt uppkrupen i soffan? Kan du DRA ÅT HELVETE?!



Besökare sedan 090601:

6 kommentarer:

  1. Hehe, jag tänkte mms'a dig i går när vi drack te och badade fotbad med badbomber, under en filt i soffan.

    /Drar åt helvete.

    SvaraRadera
  2. Te är fanimig enda sättet att hålla mig varm i den här lägenheten... ja, i kombination med långkalsonger, strumpor, tofflor och en rejäl fleecetröja, då.

    SvaraRadera
  3. Jag kan varmt rekommendera buljong också, som alternativ. Det är heeeeeeeeeeelt ok att dricka te. Särskilt om man fryser. Om det åtminstone är te. Men gör du en stor sak av det faktum att det är kallt som döden och att du måste bylta på dig andra djurs överblivna hår för att inte dö?

    SvaraRadera
  4. Nä, en stor sak skulle jag inte vilja påstå att jag gör. Det var mest mitt sätt att gnälla över att det är så djävla kallt. Att stämma in lite i klagolåten om hösten, om man så vill.

    SvaraRadera
  5. Du är alltid hjärtligt välkommen i kören. Jag förstår att du har precis den rätta attityden och bristen på positivt tänkande. Du kommer att passa som fisken i handsken.

    Välkommen!

    SvaraRadera